גוף
בינוני
צבע
ABV
5.2
כשות ותוספות
הל
סגנון
קינוח בפחית! נתנו את כל הבמה לטעמי המאפה השוודי המופלא ורווי ההל (קרדמומה בשוודית). ההל מוסיף רובד עמוק שמשתלב היטב עם המתיקות האופיינית למאפה מצד אחד ועם מרירות הבירה מנגד
טעמים

כשות

מתוק

מר
כשרות
יש
FUN FACTS
- בירות פייסטרי ברוב המקרים הן או כהות עם לתתים קלויים עם טעמי קלייה מובהקים, או חמוצות.*סוכר נבט הוא סוכר גבישי שהשמרים מתקשים לפרק (ולכן המתיקות ממשיכה גם לבירה הסופית)
* המאפה הזה ממש טעים – מומלץ לנשנש לצד הבירה (וגם סתם ככה תכלס)













